Ligger du inde med store mængder affald, og spekulerer du over, hvordan du skal komme af med det? Hvis det er den situation, som du står i, så kan du overveje at leje en affaldscontainer. En affaldscontainer er en særdeles praktisk anordning, som kan håndtere stort set alle slags materialer. Hvad er en affaldscontainer?

En affaldscontainer er i denne forbindelse en samle-betegnelse, som dækker over stort set alle former for hårde indretninger, der er i stand til at rumme affald. En skrotcontainer kan findes i mange forskellige modeller og størrelser med containere, som går lige fra 40 liter og helt op til 80 kubikmeter.

Hvilke slags affaldscontainere findes der?

Der findes i dagens Danmark mange forskellige slags skrotcontainere. De mindste kaldes for affaldsbøtter og er typisk enten spande eller små vogne med låg. Disse kan flyttes uden ekstra værktøj og kan bruges til at indsamle mindre mængder af affald.

Så frem du har brug for at indsamle større mængder affald, så skal du have fat i en decideret container. Disse kan enten være en frontloader-, vippe- eller en ophalercontainer. En frontloader er i denne forbindelse en container, som løftes ved hjælp af  et sæt gafler. Herefter tømmes indholdet fra containeren ned i et presserum på lastbilens lad.

Ved en vippecontainer derimod bakker bilen hen til containeren. Herefter sættes der stropper, wirer eller kæder fast til containeren, hvorefter indholdet vippes op i lastbilens lad. Endelig er en ophalercontainer en container, som i bogstavelig forstand hales op og ned af lastbilen, hvor der ikke er nogen tømning over i lastbilens lad, som tilfældet er med en vippe- og en frontloadercontainer.

Hvordan får jeg transporteret mine containere?

Når du skal af med din affaldscontainer, og det affald som den indeholder, så er der flere forskellige måder at gøre det på. Én måde er naturligvis at gøre alt arbejdet selv, hvor du selv skal ud og have fundet en chauffør til at køre containeren.

Én anden og måske bedre måde at få organiseret din afhentning af skrald er gennem et privat skraldefirma. På denne måde bestiller du et privatfirma til at komme ud og hente dit skrald på din hjemmeadresse. Herefter kommer de ud med deres egen container og klarer alt læssearbejdet for dig. Denne metode kan især anbefales til folk med en fortravlet hverdag, som ikke har tid til at leje en container og udføre alt arbejdet med at laste og læsse containeren af selv.

For mere information omkring bortskaffelse af affald, så tag direkte kontakt til et privat skraldefirma, som arbejder i dit nærområde.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    April 2012

    Categories

    All