Har du gang i et større affaldsprojekt, men ved du ikke, hvordan du skal opbevare og transportere dit affald? Hvis det er den situation, som du er havnet i, så kan du med fordel anvende såkaldte big bags. Big bags er et let alternativ til leje af container og kan købes til en billig penge hos tømmerhandlere overalt i Danmark.

Hvad er big bags?

Big bags er store og stærke sække, som kan håndtere de fleste slags materialer. På denne måde så minder bigbags ganske meget om containere med den væsentlige forskel, at bigbags er langt lettere at arbejde med.

Bigbags bruges i denne forbindelse først og fremmest til at håndtere og transportere skrald og affald. Derudover er bigbags også hyppigt brugt indenfor industrien til at håndtere både hårde såvel som bløde og porøse materialer.

Hvor store er big bags?

Bigbags kan købes i mange forskellige dimensioner, alt efter hvad du har brug for. Bigbags kan i denne forbindelse både være aflange såvel som rektangulære, afhængig af hvilken slags affald, du ligger inde med.

Har du kun brug for en lille big bag, så kan du finde udgaver, som vil kunne opbevare omkring 160 liter svarende til 250 kilo. Derudover kan du også købe større bigbag-udgaver, som kan håndtere op til 1 ton og endda over det. Disse større bigbags vil typisk have en fylde på mellem 1 og 2 kubikmeter.

Hvor kan jeg købe big bags?

Bigbags – som også går under navnet junkbags – kan købes i alle større tømmerhandler landet over. Bigbags købes i denne forbindelse i løssalg, hvor det bare er med at købe det antal, som du nu engang regner med at få brug for.

Prisen på bigbags er typisk ganske billig – især hvis man sammenligner med, at du skulle ud og leje en container. Således ligger prisen på bigbags typisk i omegnen af lidt under 100 kroner og op imod 150 kroner – alt afhængig af hvilken model og størrelse, du er på udkig er.

Transport af bigbags

Når din big bag skal transporteres væk, så kan du først og fremmest vælge at gøre det selv. Du skal i denne forbindelse huske på, at det kræver et specielt løfteudstyr at løfte en fuld big bag. Dette vil typisk enten ske gennem en kran eller via en gaffeltruck.

Hvis du ikke har disse redskaber til rådighed, så kan du eventuelt få hjælp af et privat skraldefirma. Disse firmaer vil komme ud og afhente dit skrald for dig, hvor de selv vil stå for alt arbejdet med at læsse skraldet op på deres medbragte container. Denne metode er nem og enkel og et godt alternativ for folk med en presset hverdag.



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    April 2012

    Categories

    All