Har du et flytteprojekt på hænderne, og vil du gerne undgå at skulle ud og leje en stor og upraktisk container? Hvis det er sådan, du har det, så er en bigbag måske lige præcis det flytteredskab, som du har brug for. Bigbags er store og rummelige og er sammenlignet med containere langt nemmere at arbejde med. Dette blogindlæg vil berette mere omkring bigbags, og hvordan de kan komme dig til gavn, når du skal have transporteret store mængder affald væk.

Fordele ved bigbag sammenlignet med en container

Den primære fordel ved en big-bag er, at den er langt nemmere at arbejde med end en container i og med, at du kan flytte rundt med den. Derudover, så kræves der heller ikke nogen kommunal parkeringstilladelse for en big-bag, hvilket er tilfældet med en container. Endelig er bigbags – deres spinkle udseende til trods – lavet af meget slidstærke materialer, som gør, at du kan bruge en big-bag i forbindelse med stort set alle former for affald.

Hvordan får jeg transporteret min bigbag væk?

Når du skal have transporteret din bigbag væk, så har du to forskellige muligheder. Den ene mulighed er selv at transportere den op på den lokale genbrugsstation. Dette er bestemt muligt i mange tilfælde, men hvis bigbaggen er godt fyldt op, så kræver det ofte specielt udstyr både til at løfte bigbaggen, såvel som til at fragte den op på genbrugsstationen.

Den anden mulighed er, at du får et privat skraldefirma til at afhente din bigbag for dig. Denne metode er dyrere end selv at transportere bigbaggen op på genbrugsstationen, men til gengæld sparer du turen frem og tilbage. Disse skraldefirmaer er sædvanligvis ’hurtige på aftrækkeren’ og kan komme forbi din ejendom for at afhente din big-bag indenfor blot to til tre dage efter din bestilling.

Forhandlere af big bags

Bigbags kan købes i håndkøb hos en bred vifte af danske forhandlere. Blandt disse forhandlere kan her for eksempel nævnes: AO, Flugger, Bo Grønt, Ditas, XL Byg, Trælasten, Planteskole Ringen, Stark og mange, mange flere.

Bigbags kan hos disse forhandlere findes i forskellige dimensioner, alt efter hvad dit behov er. Dog kan bigbags generelt inddeles i små, store og XL. Små bigbags vil typisk kunne rumme omkring 250 liter og kan hos de fleste forhandlere købes for mellem 50 og 100 kroner per big-bag.

Store og XL bigbags koster typisk mellem 100 og 150 kroner og kan rumme helt op til 1,3 tons. Forskellen mellem store og XL bigbags ligger i denne forbindelse ikke så meget i, hvor mange kilo affald de kan bære, men i det forhold, at XL-modellen er mere rummeligt udformet med mere plads i antal kubikmeter.



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    April 2012

    Categories

    All