Hvis du har gang i et projekt, som genererer en masse affald, så kan du med fordel anvende bygge sække til opbevaring. Bygge sække er langt nemmere at arbejde med end containere samtidig med, at de er lette at transportere væk igen.

Bygge sække er den praktiske løsning

Når folk skal have opbevaret og transporteret affald, så vælger de fleste at leje en container. Containere er i denne forbindelse også ofte en god løsning, især hvis du ligger inde med meget store mængder affald.

Dog kan containere også være ganske bøvlede, hvor du både skal sørge for afspærring og eventuelt også skal ud og indhente en kommunal parkeringstilladelser. Derudover bør du også huske på, at der som med alt andet dyrt, lejet udstyr er en vis risiko ved at leje en container.

I denne situation så kan det ofte være en fordel at arbejde med byggesække i stedet for. Byggesække er billige i løskøb og har ingen erstatningsrisiko, da du selv ejer dem. Derudover er byggesække igennem deres beskedne størrelse og vægt naturligvis også langt lettere at arbejde med end en stor og klodset container.

Køb af bygge sække

Byggesække kan købes til en billig penge hos en lang række tømmerhandler landet over. Blandt nogle af de tømmerhandler og gør-det-selv forretninger, som sælger byggesække, kan her for eksempel nævnes Johannes Fog, Silvan, Stark, Carl Ras, Carl Møller, Bauhaus, Knud Larsen og Bygman.

Derudover kan du også finde mange gode tilbud på byggesække online. Byggesække går her ofte under navnene big bags eller junk bags og vil kun koste mellem 75 og 150 kroner, afhængig af hvilken model du vælger.

Transport af bygge sække

Når din byggesæk er fuld, så skal den transporteres op til genbrugspladsen for at blive sorteret. Så frem at du har en trailer og en kran eller en gaffeltruck til at løfte big baggen, så er det noget, som du alt sammen kan gøre selv.

Hvis dette ikke er tilfældet, så kan du også få hjælp af et privat skraldefirma, som kan komme og hente dit skrald for dig. Denne service er hurtig og effektiv samtidig med, at skraldefirmaet kan komme ud på din adresse på det tidspunkt, som passer dig bedst. Derudover klarer disse firmaer også alt sorteringsarbejdet for dig, hvilket du ellers selv skulle have brugt tid på oppe på den lokale genbrugsplads.

For mere information og et godt tilbud i denne henseende så tag kontakt til et privat skraldefirma i dit nærområde.



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    April 2012

    Categories

    All