Ligger du inde med meget skrald, og vil du gerne af med det, uden at skulle ud og leje en stor container? I så fald, så kan du eventuelt overveje mulighederne for at investere i store sække i stedet for. Store sække er langt nemmere at arbejde med end en container og er desuden også lettere at komme af med efterfølgende.

Fordele ved store sække

Store sække kaldes også for big bags eller junk bags. Fordelen ved disse big bags er, at de på alle måder er det perfekte kompromis mellem opbevaring og håndterbarhed.

Big bags er i denne forbindelse både store og rummelige samtidig med, at de ikke er alt for svære at flytte rundt med, naturligvis indtil at de begynder at blive fyldt op. Derudover er big bags sædvanligvis støvtætte samtidig med, at de – ligesom en container – kan håndtere næsten alle former for affald, uanset hvor kantet eller for den sags skyld porøst dine materialer er.

Endelig er big bags ganske solide og kan bruges mange gange, før du eventuelt skal ud og købe en ny big bag. En big bag er selvsagt ikke nær så stærk som en container, men er stadig i stand til at håndtere affald på op til adskillige tons.

Dimensioner på store sække

Big bags kan købes i mange forskellige dimensioner, alt efter hvad dine behov er. Således kan du få big bags, som er kvadratiske, ligesom at du kan investere i sække, som er mere rektangulære.

Også mht. hvor mange kilo big baggen kan klare, så er det også noget, som svinger fra model til model. Nogle big bags kan ´kun´ tage 350 kilo, mens at nogle kan løfte helt op til et par tons affald.

De fleste big bags købes i standardformater. Dog er der også nogle danske sække-skræddere, som specialiserer sig i at lave big bags på mål efter direkte bestilling fra kunden.

Priser på big bags

Big bags kan købes til priser, som sædvanligvis er til at have med at gøre. Således vil en big bag ofte ikke koste mere end mellem 90-160 kroner, afhængig af hvor stor den er.

Taget i betragtning hvor godt et redskab en big bag er, og hvor meget du skulle have betalt for at leje en container, så er indkøb af big bags bestemt en overvejelse værd

Sikkerhed mht. sække

Big bags løftes som regel ved hjælp af en krog på en kran eller vha. en gaffel. Husk derudover aldrig at overskride maksimum-grænsen for, hvor meget sækken kan bære.



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    April 2012

    Categories

    All